Revisie & Onderhoud

Van ontwerp t/m installatie en onderhoud

Machinefabriek Westerhof maakt speciaal- componenten, gereedschappen en complete machines, op maat voor uw productieproces. Vaak begint een opdracht al bij onze afdelingengineering. Onze engineers/projectleiders staan u graag ter zijde met innovatieve oplossingen voor uw technische uitdagingen, inclusief optimering van bestaande machines.Door onze ontwerpcapaciteit te combineren met onze uitvoerende disciplines kunnen wij uw projecten volledig realiseren, tot en met installatie en onderhoud. Ook de CE certificering verzorgen wij voor u.

Verrassend veelzijdig

Levert u zèlf een tekening aan, dan fabriceren, monteren en onderhouden we de apparatuur natuurlijk òòk graag voor u. Mechanisch, elektrotechnisch, pneumatisch of hydraulisch; doordat onze monteurs breed opgeleid zijn kunnen wij diverse disciplines zelf uitvoeren en behalen wij een optimaal resultaat met een korte doorlooptijd. Bij de technische ondersteuning van onze klanten gaan we heel ver. Zo bekabelen wij desgewenst de installaties, schrijven wij de programma’s voor de aansturing van de machines en instrueren we de operators voor de ingebruikname van de nieuwe of vernieuwde installaties. 

Een installatie van Machinefabriek Westerhof wordt opgeleverd met een duidelijke handleiding.

Bovendien is een servicecontract mogelijk, waarbij Machinefabriek Westerhof ook na correctie oplevering zorgt voor het totale onderhoud van de machine, zodat u verzekerd bent van continuïteit in uw productieproces. Onze monteurs worden in een zeer vroeg stadium betrokken bij de projecten, wat grote voordelen biedt bij het latere onderhoud.  

Projectmanagement

Machinefabriek Westerhof werkt ook prima samen met uw gespecialiseerde leveranciers van bijvoorbeeld hydrauliek of elektronica. Als compagnons zorgen we voor complete oplevering en installatie van uw nieuwe machine. Daarbij nemen wij graag de verantwoordelijkheid voor de coördinatie op ons. Zo houdt u één contactpersoon voor het hele project.

Garantie, nazorg en onderhoud

Uw specifieke wensen en tevredenheid staan centraal bij Machinefabriek Westerhof. Dat merkt u al tijdens de eerste contacten maar ook tijdens de uitvoering en na oplevering van uw project. Wij staan garant voor een goede nazorg welke doorgaat totdat u tevreden bent.

Fotogalerij

Medewerkers van Machinefabriek Westerhof kunnen niet eenvoudig volstaan met het klakkeloos uitvoeren van een opdracht. Dankzij hun innovatief meedenken in elke fase van een project hebben wij samen met klanten een aantal unieke machine projecten ontwikkeld en uitgevoerd. Via de link Fotogalerij Machinebouw krijgt U een indruk van speciaalmachines en mechanisatie-projecten die wij al voor onze afnemers uitgevoerd hebben. 

Via de pagina’s VerspaningConstructie en Montage verkrijgt U een indruk van de faciliteiten en uitrusting die ons voor de uitvoering van uw opdrachten ter beschikking staan.