Productiemiddelen op maat

Bij Westerhof richten wij ons op het ontwerpen en bouwen van machines waarmee het productieproces kan worden gemachineerd en geautomatiseerd. Wij gaan hierbij oplossingsgericht te werk en ontwerpen en bouwen aan oplossingen t.b.v. het monteren, verplaatsen en bewerken van producten.

Verspaning

De afdeling Verspaning richt zich vooral op draaien en frezen van machineonderdelen.

- Materialen: wij verwerken alle metaalsoorten en ook diverse kunststoffen.
- Afmetingen: wij verspanen van klein tot groot, middelgroot werk is ons specialisme.

Gecertificeerd laswerk

Wij beschikken over diverse kwalificaties van de door ons toegepaste lasmethodes: Mig, Mag & Tig lassen, voor zowel staal, aluminium als RVS. Als bedrijf zijn wij gecertificeerd volgens de internationale lasnorm NEN-EN-ISO 3834-2:2006 (de vervanger van NEN-EN 729-2:1994) en volgens de Duitse norm AD 2000 (Merkblatt HP 0).

Montage

Wij verzorgen montages van machines, installaties en andere constructies. Tevens voeren wij revisies, modificaties en onderhoud uit. Op basis van onze brede ervaring en ons innovatief vermogen zit onze kracht vooral in speciaalmachines, dus in montage van kleine series tot enkelstuks.

Van ontwerp t/m installatie

Machinefabriek Westerhof maakt speciaal- componenten, gereedschappen en complete machines, op maat voor uw productieproces.

Vaak begint een opdracht al bij onze afdelingengineering. Onze engineers/projectleiders staan u graag ter zijde met innovatieve oplossingen voor uw technische uitdagingen, inclusief optimering van bestaande machines.