Constructie | Ervaren specialisten

Voor constructiewerkzaamheden in onze werkplaats of bij u op locatie biedt Westerhof gekwalificeerde lasspecialisten en hoogwaardige lasapparatuur. 


Gecertificeerd constructie laswerk

Onze constructie lassers beschikken over diverse kwalificaties in lasmethodes zoals elektrode lassen en MIG-, MAG- & TIG-lassen voor zowel staal en aluminium als RVS. Westerhof is gecertificeerd volgens de internationale lasnorm NEN-EN-ISO 3834-2:2006 (de vervanger van NEN-EN 729-2:1994), de NEN-EN 1090-1 voor dragende staalconstructies.


RVS-afdeling

In ons team hebben wij medewerkers met een speciale certificering voor RVS-laswerk. Voor het vervaardigen van RVS-onderdelen hebben wij een gespecialiseerde afdeling.

Meesterlassers constructie

Constructie lassen wordt voor u uitgevoerd door lassers met diverse hoge persoonlijke laskwalificaties, waaronder het predicaat van Meesterlasser (NIL - International Welding Practitioner) en Las Specialist (NIL - International Welding Specialist). Voor u betekent dat: gegarandeerd de hoogste kwaliteit in laswerk.

Constructie - Maatwerk door las- en machinespecialist Westerhof BV - Machinefabriek Westerhof.JPG


Constructies door Westerhof

Wilt u constructies laten maken door een ervaren expert? Of hebben uw bestaande constructies onderhoud nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Westerhof BV zorgen we voor kwalitatieve en stevige constructies ‘waar u op kunt bouwen’. Met onze ruime ervaring staan we in voor kwaliteit en maatwerk. Bent u benieuwd naar de dienstverlening van Westerhof BV? Kijk dan vooral eens rond op onze website. Heeft u direct vragen aan een van onze constructie-experts? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0881 222 680, mail naar info@westerhofbv.nl of vul ons contactformulier in!

Veelzijdig in constructiebewerkingen

Ook hebben wij in onze werkplaats uitgebreide mogelijkheden voor constructiebewerkingen zoals zagen, snijden, knippen, walsen, zetten, persen, steken en boren. 

Meer weten

Over de mogelijkheden van onze constructieafdeling?