Constructie | Ervaren specialisten

Voor constructiewerkzaamheden in onze werkplaats of bij u op locatie biedt Westerhof gekwalificeerde lasspecialisten en hoogwaardige lasapparatuur. 

Gecertificeerd laswerk

Onze lassers beschikken over diverse kwalificaties in lasmethodes zoals elektrode lassen en MIG-, MAG- & TIG-lassen voor zowel staal en aluminium als RVS. Westerhof is gecertificeerd volgens de internationale lasnorm NEN-EN-ISO 3834-2:2006 (de vervanger van NEN-EN 729-2:1994), de NEN-EN 1090-1 voor dragende staalconstructies.

RVS-afdeling

In ons team hebben wij medewerkers met een speciale certificering voor RVS-laswerk. Voor het vervaardigen van RVS-onderdelen hebben wij een gespecialiseerde afdeling.

Meesterlassers

Laswerk wordt voor u uitgevoerd door lassers met diverse hoge persoonlijke laskwalificaties, waaronder het predicaat van Meesterlasser (NIL - International Welding Practitioner) en Las Specialist (NIL - International Welding Specialist). Voor u betekent dat: gegarandeerd de hoogste kwaliteit in laswerk.

Bekijk onze machinelijst!

Veelzijdig in constructiebewerkingen

Ook hebben wij in onze werkplaats uitgebreide mogelijkheden voor constructiebewerkingen zoals zagen, snijden, knippen, walsen, zetten, persen, steken en boren. 

Meer weten

Over de mogelijkheden van onze constructieafdeling?