januari 29, 2021 Ga terug

Medewerker uitgelicht: Jelle Krijnen

Machinefabriek Westerhof bestaat uit een gedreven team vakkundige medewerkers met elk hun eigen expertise en vakmanschap. Graag stellen we de komende tijd de drijvende krachten aan u voor. Deze week laten we een collega aan het woord die bezig is om zijn opleiding aan de SMEOT af te ronden, namelijk Jelle Krijnen.

Jelle: ‘In juli 2018 ben ik bij Machinefabriek Westerhof gaan werken. Ik werk hier in combinatie met mijn opleiding die ik volg aan de SMEOT in Hengelo. Ik volg de opleiding constructie- en plaattechnologie niveau 4. Dit is een nieuwe opleiding. Ik vorm met 11 jongens de eerste groep die deze opleiding volgt. Ik zit nu in het 3e jaar en ben bezig met mijn afstudeeropdracht, namelijk een project van begin tot eind volgen en begeleiden, van werkvoorbereiding tot oplevering. Het project betreft het fabriceren van zes frames. Deze worden op onze snijmachine gesneden en op onze kantbank gebogen. Daarna worden de frames in de constructie afgelast en vervolgens ondergaan ze nog een behandeling op de freesbanken en in de spuiterij. Ik houd toezicht of het allemaal goed gebeurd en ik houd de tijdsplanning in de gaten. Het praktijkdeel is nu afgerond en ik ben nu bezig om de nacalculatiegegevens te verzamelen in het ERP systeem. Tenslotte werk ik alles uit in een verslag.

Ik vind het werk erg leuk en ik heb destijds op het VMBO dus de goede keuze voor de richting metaal gemaakt. Ik heb in het 3e en 4e leerjaar van het VMBO snuffelstages gehad bij verschillende bedrijven. Na het VMBO ben ik naar de SMEOT in Hengelo gegaan. Ik hoorde van klasgenoten dat Machinefabriek Westerhof een mooi en goed bedrijf is om stage te lopen en dat je daar goed begeleid wordt. Zodoende ben ik bij Westerhof gekomen.  

Bij Machinefabriek Westerhof heb je veel mogelijkheden in wat je graag wilt doen en ze denken met je mee, zodat je kunt doen waar je voorkeuren en ambities liggen. We werken hier met een leuke groep collega’s. Je kent iedereen, doordat de groep niet te groot is. Ik heb vanaf maart 2021 een vast contract en daar ben ik ontzettend blij mee!’

<< terug naar overzicht