november 30, 2020 Ga terug

Medewerker uitgelicht: Lars Postel

Machinefabriek Westerhof bestaat uit een gedreven team vakkundige medewerkers met elk hun eigen expertise en vakmanschap. Graag stellen we de komende tijd de drijvende krachten aan u voor. Deze week vertelt Lars Postel over zijn werkzaamheden bij Machinefabriek Westerhof. Lars is werkzaam als werkvoorbereider/engineer (in opleiding)

Lars: ‘In 2013 ben ik op de zaterdagen bij Westerhof gaan werken. Met een aantal jongens zorgden we ervoor dat de werkplaats schoongemaakt en netjes opgeruimd werd. Daarna ben ik als monteur begonnen. In die tijd ben ik onder andere veel op karwei geweest naar Duitsland, Frankrijk en Italië. Na drie jaar was voor mij het moment om me verder te gaan ontwikkelen. Ik ben toen begonnen met mijn HBO studie werktuigbouwkunde. Deze studie volg ik in combinatie met mijn werk. Je blijven ontwikkelen wordt bij Machinefabriek Westerhof altijd erg gestimuleerd en gewaardeerd. Een opleiding volgen wordt je gegund en daar wordt dan ook alle medewerking in verleend. Tijdens de eerste jaren van mijn studie heb ik ervaring opgedaan als monteur/werkvoorbereider. Nu ben ik bezig met mijn afstudeerproject, namelijk het implementeren van een lasrobot binnen Westerhof. Het doel van de lasrobot is dat deze doorlooptijden kan verkorten en vooral ingezet kan worden bij seriematige producten. Hopelijk kan ik mijn studie ergens in april 2021 helemaal afronden.

Het mooie van werken bij Machinefabriek Westerhof vind ik dat je er met elkaar voor gaat om een mooi product af te leveren. Die drive om dat voor elkaar te krijgen is er bij iedereen. En als het soms in een proces even tegenzit, dan probeer je het met elkaar op te lossen en die drive weer te vinden.

Natuurlijk is de gezelligheid onder de collega’s ook erg belangrijk. De bouwvakborrel is één van de gezelligste feestjes. Samen een drukke periode afsluiten met een barbecue en biertje om vervolgens van de vakantie te gaan genieten!’

<< terug naar overzicht