december 17, 2020 Ga terug

Nadere kennismaking met onze nieuwe accountmanager Joost

Joost is vanaf september 2020 werkzaam als accountmanager bij Machinefabriek Westerhof. Hij stelt zich graag aan jullie voor en vertelt hoe het hem nu bevalt in deze functie.

Joost: “Mijn naam is Joost van der Aa en ik kom uit het gezellige Albergen. Ik heb de opleiding Werktuigbouwkunde aan het Saxion succesvol afgerond en deze aangevuld met de studie Commerciële Technische Bedrijfskunde (BK5). Na een dag hard werken vind ik het heerlijk om een paar baantjes te zwemmen, een mooie manier om je hoofd leeg te maken!

Tijdens mijn vorige baan als sales engineer in de internationale voedingsindustrie miste ik het directe klantcontact en het sparren met klanten over nieuwe ontwikkelingen. Aan klantcontact en nieuwe ontwikkelingen is er bij Machinefabriek Westerhof geen gebrek. Als accountmanager ben ik onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden en het opbouwen van relaties. Aan de langdurige relaties die dit bedrijf heeft, is te zien dat hier altijd veel waarde aan is gehecht.

Eén van de mooiste dingen aan dit bedrijf is dat hier alles onder één dak wordt gerealiseerd. Je werkt samen met klanten aan innovatieve ontwikkelingen op het gebied van tooling en machinebouw. Deze ontwikkelingen worden bedacht en gerealiseerd door onze creatieve engineers en vakmensen. Er wordt met veel plezier en passie gewerkt aan de projecten, maar ook humor en gezelligheid ontbreekt hier niet!

Westerhof opereert in verschillende marktsegmenten wat veel variatie in de werkzaamheden biedt, maar wat ook in de huidige tijd resulteert in een stabiele bedrijfsvoering. Een mooie uitdaging voor mij om er voor te zorgen dat we dit blijven behouden en uitbreiden.”

Bent u benieuwd wat Machinefabriek Westerhof voor uw bedrijf kan betekenen?
Neem dan direct contact op met Joost van der Aa via 06-57921194

<< terug naar overzicht