Engineering | Oplossingsgericht

Onze ervaren vakmensen zijn gericht op het optimaliseren van machinale en geautomatiseerde productieprocessen. Een team van engineers ontwerpt gespecialiseerde machines die tot in alle details voldoen aan de eisen van specifieke productieomgevingen en -processen.


Productiemiddelen op maat

Onze machinebouwers en monteurs bouwen de door onze afdeling engineering ontworpen productiemiddelen in onze eigen productiefaciliteiten en op locatie. 

Dat doen we voor een groot aantal gerenommeerde opdrachtgevers in diverse branches. Wij realiseren en begeleiden het hele proces van tekentafel tot installatie en onderhoud


Van ontwerp tot en met installatie

De meeste opdrachten komen als eerste binnen bij onze afdeling engineering. De engineers/projectleiders zijn gespecialiseerd om u te ondersteunen met innovatieve oplossingen voor uw technische uitdagingen. Van haalbaarheidsstudies en het ontwerp van complete gemechaniseerde en geautomatiseerde productielijnen tot het upgraden en optimaliseren van bestaande installaties: onze ervaren engineers begeleiden u in het totale project of -op maat- in delen daarvan.


Aan de slag met engineering van Westerhof BV? Maak een afspraak!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van engineering? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op via telefoonnummer 0881 222 680, mail naar info@westerhofbv.nl of vul ons contactformulier in.


Engineering - Machinefabriek Westerhof

Projectmanagement

Ook de verantwoordelijkheid voor het complete projectmanagement is bij ons in kundige handen. Zo heeft u de zekerheid dat uw projecten worden gecoördineerd en gerealiseerd zonder dat u er omkijken naar heeft. U heeft één contactpersoon voor het hele project, terwijl ons team zorgt voor complete oplevering en installatie van uw nieuwe machine of productielijn. Waar nodig werken wij uiteraard samen met uw huisleverancier van bijv. besturingssystemen. 

Meer weten?

Onze oplossingsgerichte engineers staan u graag te woord.