Montage | alle mogelijkheden in huis of op locatie

Westerhof biedt alle faciliteiten, kennis en mankracht voor de montage van (speciaal)machines, installaties en technische ondersteuning. Ook kunnen wij revisies, modificaties en onderhoud voor u uitvoeren. Onze kracht? De combinatie van gelouterde ervaring én innovatief vermogen.

Assemblage in onze eigen montageafdeling

In ons moderne bedrijfspand beschikken wij over een ruime montagehal (met een oppervlakte van 1280 m2 en een hoogte van 7 meter) met hulpmiddelen en gereedschappen voor alle mogelijke montagewerkzaamheden. Heftrucks met capaciteit tot 5 ton en bovenloopkranen, machineheffers en transportrollers tot 20 ton capaciteit zorgen voor uitgebreide hijs- en hefmogelijkheden.

Werkzaamheden op locatie

Ook op locatie kunnen wij kwalitatief hoogwaardige montage-, revisie- en onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren. Onze monteurs zijn niet alleen ervaren en vakbekwaam, maar beschikken ook over de modernste gereedschappen en faciliteiten zoals heftrucks en hoogwerkers, gereedschapswagens en mobiele werkplaatsen.

Montage door Westerhof

Wilt u montagewerk laten uitvoeren door een ervaren expert? Met onze ruime ervaring staan we in voor kwaliteit en maatwerk. Bent u benieuwd naar de dienstverlening van Machinefabriek Westerhof? Kijk dan vooral eens rond op onze website. Heeft u direct vragen aan één van onze montage-experts? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0881 222 680, mail naar info@westerhofbv.nl of vul ons contactformulier in.

Montage bij Westerhof