Montage | alle mogelijkheden in huis of op locatie

Westerhof biedt alle faciliteiten, kennis en mankracht voor de montage van (speciaal)machines, installaties en technische ondersteuning. Ook kunnen wij revisies, modificaties en onderhoud voor u uitvoeren. Onze kracht? De combinatie van gelouterde ervaring én innovatief vermogen. 

Assemblage in onze eigen montageafdeling 

In ons moderne bedrijfspand beschikken wij over een ruime montagehal (met een oppervlakte van 1280 m2 en een hoogte van 7 meter) met hulpmiddelen en gereedschappen voor alle mogelijke montagewerkzaamheden. Heftrucks met capaciteit tot 5 ton en bovenloopkranen, machineheffers en transportrollers tot 20 ton capaciteit zorgen voor uitgebreide hijs- en hefmogelijkheden.


Werkzaamheden op locatie

Ook op locatie kunnen wij kwalitatief hoogwaardige montage-, revisie- en onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren. Onze monteurs zijn niet alleen ervaren en vakbekwaam, maar beschikken ook over de modernste gereedschappen en faciliteiten zoals heftrucks en hoogwerkers, gereedschapswagens en mobiele werkplaatsen.


Montage afdeling - Machinefabriek Westerhof


Montage door Westerhof

Wilt u montagewerkzaamheden laten uitvoeren door een ervaren expert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze ruime ervaring staan we in voor kwaliteit en maatwerk. Bent u benieuwd naar de dienstverlening van Westerhof BV? Kijk dan vooral eens rond op onze website. Heeft u direct vragen aan een van onze experts? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0881 222 680, mail naar info@westerhofbv.nl of vul ons contactformulier in!

VCA-gecertificeerd

Al onze monteurs zijn op Europees niveau VCA-gecertificeerd en beschikken vanzelfsprekend ook over de noodzakelijke heftruck- , hoogwerker-, hijs-, NEN 3140, H2S en deltalinks certificeringen. 

Meer informatie

Over onze montagefaciliteiten en onze monteurs?