Over Machinefabriek Westerhof

Als veelzijdige en moderne machinefabriek helpen wij onze klanten hun productieprocessen efficiënter en beter te maken. Hoe we dat doen? Met uitgebreide dienstverlening; van complete turnkeyprojecten tot installatiewerkzaamheden en service. Met engineering, ontwikkeling, productie, montage en onderhoud op een hoog kwaliteitsniveau. En vooral: met de nuchterheid en de hands-on mentaliteit die kenmerkend zijn voor onze vakmensen.

Over machinefabriek Westerhof BV - Pand - Machinefabriek Westerhof

Machinefabriek Westerhof in 60 seconden

Geschiedenis van Machinefabriek Westerhof

Machinefabriek Westerhof kent een lange historie van kwaliteit en oplossingsgerichtheid. Het bedrijf dat de heer B.J.J. Westerhof in 1964 startte voor het uitvoeren van constructiewerk heeft zich onder de bezielende leiding van twee generaties Westerhof ontwikkeld tot een uiterst veelzijdige dienstverlener in technische oplossingen, machinebouw op maat, engineering, verspaning, constructiewerk, onderhoud en aftersales.

Uitgebreide faciliteiten

De oorspronkelijke vestiging van Westerhof is na diverse uitbreidingen en renovaties uitgegroeid tot de moderne, vakkundige en klantgerichte machinefabriek met uitgebreide faciliteiten van vandaag. Met die kenmerkende, Twentse nuchterheid! Onze mankracht, onze productiefaciliteiten en ons representatieve bedrijfspand vormen samen een machinefabriek waar we trots op zijn.

Kwaliteit als basis voor bestendige samenwerking

Gerenommeerde klanten als Michelin, Vredestein en Scania maken al bijna sinds de oprichting deel uit van onze vaste klantenkring. Kwaliteit, innovatief vermogen en betrouwbaarheid, die door onze cliënten worden gewaardeerd, vormen bij ons de solide basis voor langdurige samenwerking.

Innovatie

Met een hoog niveau aan vakkennis, oplossingsgerichtheid en innovatieve denk- en daadkracht zijn wij van toegevoegde waarde voor onze cliënten. Onze medewerkers zijn vakkundig, vindingrijk en betrokken. Ze ondersteunen u met de ontwikkeling en realisatie van technische oplossingen op basis van innovatieve technologie en geavanceerde technieken.

Service

Uw opdracht en specifieke wensen staan centraal bij Machinefabriek Westerhof. Dat merkt u al tijdens ons contact maar ook tijdens de uitvoering en na oplevering van uw project. Onze service gaat door totdat u tevreden bent. Onze medewerkers hebben een gedegen vakopleiding en beschikken over ruime en relevante ervaring. Onze organisatie is vlak en onze communicatielijnen zijn kort. Zo kunnen we direct inspelen op uw wensen.

Bedrijfsfilm Westerhof

Betrouwbaarheid

U wilt een leverancier die zijn afspraken nakomt. Logisch, want uw productieproces moet ongehinderd doorgaan. Machinefabriek Westerhof levert kwaliteit binnen de afgesproken termijn. Het resultaat van heldere communicatie en betrokkenheid bij uw processen.

Contact

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op via telefoonnummer 0881 222 680, mail naar info@westerhofbv.nl of vul ons contactformulier in.