๐’๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐š๐š๐ฅ ๐ฆ๐š๐œ๐ก๐ข๐ง๐ž๐›๐จ๐ฎ๐ฐ ๐›๐ข๐ฃ ๐Œ๐š๐œ๐ก๐ข๐ง๐ž๐Ÿ๐š๐›๐ซ๐ข๐ž๐ค ๐–๐ž๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ก๐จ๐Ÿ!

28 februari 2024 |

Westerhof biedt machinebouw op maat aan voor diverse branches. De specialisten van Westerhof realiseren complete turnkey projecten die tot in detail aansluiten op de eisen en wensen van onze klanten. Van gespecialiseerde tooling tot aan complete productielijnen, wij verzorgen het complete traject!

Ook op basis van bestaande situaties zijn wij de ideale partner! Zo kunnen wij machineparken en processen verbeteren door onze engineers, werktuigbouwkundigen en monteurs in te zetten voor het desbetreffende project. Onze collegaโ€™s staan klaar om in bestaande situaties meerwaarde te bieden met het ontwerp en de toepassing van slimme en efficiรซnte oplossingen.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor jullie organisatie? Neem dan contact met ons op! +31 (0)6 83 599 103 of t.lenferink@westerhofbv.nl (t.a.v. Thijs Lenferink)

Speciaal machinebouw