Over ons

Als veelzijdige en moderne machinefabriek helpen wij onze klanten hun productieprocessen efficiënter en beter te maken. Hoe we dat doen? Met uitgebreide dienstverlening; van complete turnkeyprojecten tot installatiewerkzaamheden en service. Met engineering, ontwikkeling, productie, montage en onderhoud op een hoog kwaliteitsniveau. En vooral: met de nuchterheid en de hands-on mentaliteit die kenmerkend zijn voor onze vakmensen.

Geschiedenis

Machinefabriek Westerhof kent een lange historie van kwaliteit en oplossingsgerichtheid. Het bedrijf dat de heer B.J.J. Westerhof in 1964 startte voor het uitvoeren van constructiewerk heeft zich onder de bezielende leiding van twee generaties Westerhof ontwikkeld tot een uiterst veelzijdige dienstverlener in technische oplossingen, machinebouw op maat, engineering, verspaning, constructiewerk, onderhoud en after-sales. 

Uitgebreide faciliteiten

De oorspronkelijke vestiging van Westerhof is na diverse uitbreidingen en renovaties uitgegroeid tot de moderne, vakkundige en klantgerichte machinefabriek met uitgebreide faciliteiten van vandaag. Met die kenmerkende, Twentse nuchterheid! Onze mankracht, onze productiefaciliteiten en ons representatieve bedrijfspand vormen samen een machinefabriek waar we trots op zijn. 

Kwaliteit als basis voor bestendige samenwerking

Gerenommeerde klanten als Michelin, Vredestein en Scania maken al bijna sinds de oprichting deel uit van onze vaste klantenkring. Kwaliteit, innovatief vermogen en betrouwbaarheid, die door onze cliënten worden gewaardeerd, vormen bij ons de solide basis voor langdurige samenwerking.

Onze visie

Met welke technische oplossingen en producten wij u ook kunnen ondersteunen: het leveren van kwaliteit is een kwestie van vakmanschap, procesbeheersing, klantgerichtheid en service. Dat blijkt uiteraard uit onze certificeringen. Maar meer nog uit onze vaste en tevreden klantenkring!

Met een hoog niveau aan vakkennis, oplossingsgerichtheid en innovatieve denk- en daadkracht zijn wij van toegevoegde waarde voor onze cliënten. Onze medewerkers zijn vakkundig, vindingrijk en betrokken. Ze ondersteunen u met de ontwikkeling en realisatie van technische oplossingen op basis van innovatieve technologie en geavanceerde technieken.

U wilt een leverancier die zijn afspraken nakomt. Logisch, want uw productieproces moet ongehinderd doorgaan. Machinefabriek Westerhof levert kwaliteit binnen de afgesproken termijn. Het resultaat van heldere communicatie en betrokkenheid bij uw processen.

Uw opdracht en specifieke wensen staan centraal bij Machinefabriek Westerhof. Dat merkt u al tijdens ons contact maar ook tijdens de uitvoering en na oplevering van uw project. Onze service gaat door totdat u tevreden bent. Onze medewerkers hebben een gedegen vakopleiding en beschikken over ruime en relevante ervaring. Onze organisatie is vlak en onze communicatielijnen zijn kort. Zo kunnen we direct inspelen op uw wensen. 

Neem direct contact met ons op

Voor al uw vragen en/of opmerkingen